EETHUIS PIZZERIA PALERMO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 139 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Pizzeria Palermo. Meer weten? Ontdek meer

10 jul 2024 om 16:31 Champignons met knoflook had nauwelijks smaak en dat gold ook voor de spaghetti carbonara - jammer - volgende keer beter
10 jul 2024 om 8:15 Lekkere pizza, minpuntje is de pizza was beetje te slap, goed warm bij bezorging . Vriendelijke en nette bezorger
6 jul 2024 om 21:40 Top heerlijk eten
6 jul 2024 om 21:16 Lekkerste kaaspizza die ik ken! Grote gevarieerde salade. Lekker verse broodjes. Snelle en aardige bezorging. Dank je wel!
6 jul 2024 om 7:24 Kapsalon is top
2 jul 2024 om 20:42 Niet lekker En ze geen Kaas aan de pizza.
28 jun 2024 om 20:21 Forget part of my order
25 jun 2024 om 23:24 Alles tip top zo als altijd!
23 jun 2024 om 21:32 Eten is goed, maar duurt te lang
23 jun 2024 om 20:57 Altijd goed eten gekregen maar vandaag zeer slecht. Spareribbs waren zo zwart dat ze niet te eten waren en de shaslik was koud. Heel jammer. Weggegooid geld dit keer. Dit bestellen we hier dus nooit meer.
17 jun 2024 om 10:22 Toen ik na 1 uur en 15 minuten belde waar mijn bestelling bleef waren ze er nog niet aan begonnen!!
16 jun 2024 om 21:44 Got a nightly date with the toilet out fo it